Αιθέρια Έλαια Αγορά – Τι να προσέξετε?

αιθέρια έλαια αγορά

Αιθέρια Έλαια Αγορά – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αιθέρια έλαια αγορά και χρήση κυρίως για αρωματοθεραπεία αλλά και για διάφορες περιπτώσεις. Ωστόσο, για να απολαύσετε όλα τα οφέλη των συστατικών από τα αιθέρια έλαια, είναι απαραίτητο να αγοράζετε αιθέρια έλαια ποιότητας. Χαμηλής ποιότητας και φθηνά προϊόντα, δεν θα σας βοηθήσουν στο αποτέλεσμα και μπορεί ακόμη και να βλάψουν. Τα χαμηλής ποιότητας αιθέρια έλαια προέρχονται από χαμηλής ποιότητας καρπούς, βότανα, επεξεργάζονται με ακατάλληλους τρόπους, αραιώνονται ή αναμιγνύονται με χημικές ουσίες. Αυτά τα έλαια, ενδεχομένως να είναι πιο οικονομικά, ωστόσο δεν έχουν ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην διαδικασία επιλογής και αγοράς σε αγνά αιθέρια έλαια υψηλής ποιότητας

  • Το να αγοράσετε υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι μια καλή επιλογή. Υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες που εμπορεύονται προϊόντα αρωματοθεραπείας. Ένα πλεονέκτημα που απολαμβάνει κάποιος που αγοράζει μέσω ίντερνετ, είναι ότι έχει αρκετές επιλογές εκτός από την τοπική του αγορά. Τα εξειδικευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, συνήθως διασφαλίζουν την κατάλληλη εμφιάλωση και αποστολή σε κάθε γεωγραφικό σημείο.
  • Υπάρχουν διάφοροι τύποι ελαίων όπως το αμυγδαλέλαιο ή άλλα γνωστά που μπορείτε να βρείτε. Ωστόσο, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιεί το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα. Όπως η αναφορά σε αρωματικό έλαιο, ή έλαιο σκέτο, όλοι αυτοί οι όροι σχετίζονται με τα αιθέρια έλαια. Ωστόσο, υπονοούν ότι δεν είναι ίσως 100% φυτικά ή αγνά ή δεν περιέχουν αποκλειστικά και μόνο το αιθέριο έλαιο που αναφέρουν. Εάν ένα τέτοιο κατάστημα υποστηρίζει ότι είναι κατάλληλα για αρωματοθεραπεία, δείχνει ότι έχει περιορισμένη γνώση των προϊόντων. Οι προθέσεις αυτού του καταστήματος είναι να σας πουλήσει μόνο προϊόντα με σκοπό το δικό του κέρδος και μόνο.

Αιθέρια έλαια αγορά – Η ποιότητα είναι σημαντική και όχι η τιμή

  • Προσοχή σε προμηθευτές που ισχυρίζονται ότι τα αιθέρια έλαια έχουν βαθμό αρωματοθεραπείας ή επίπεδο θεραπείας και φαρμακευτικής. Για την πληροφόρηση σας, αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που να πιστοποιεί το βαθμό φαρμακευτικής ή θεραπείας για τα αιθέρια έλαια.
  • Τα αγνά αιθέρια έλαια είναι ένας όρος που έχει χρησιμοποιηθεί στην αρωματοθεραπεία, κατά το δοκούν και πολλές φορές με υπερβολή. Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να ισχυρίζεται την καθαρότητα των ελαιών που εμπορεύεται, ωστόσο πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο αγνά. Μπορεί το έλαιο να έχει εξαχθεί από χαμηλής ποιότητας καρπό ή να έχουν γίνει ακατάλληλες διαδικασίες εμφιάλωσης και διαχείρισης.

Επιπλέον θα πρέπει να σκεφτείτε τα παρακάτω

  • Αιθέρια έλαια αγορά υψηλής ποιότητας σημαίνει ότι καταρχήν προσφέρονται σε σκούρα καραμελέ φιαλίδια. Κατά συνέπεια, προσοχή σε έλαια που προσφέρονται σε πλαστικά ή ανοιχτόχρωμα φιαλίδια.
  • Παρόλα αυτά, υπάρχει περίπτωση, να βρείτε έλαια όπως το Δαφνέλαιο που προσφέρονται σε πλαστικό μπουκαλάκι για να μην σπάσει κατά τη μεταφορά. Αυτό, θα επηρεάσει την ποιότητα λόγω της επαφής του ελαίου με το πλαστικό. Αν παραλάβετε τέτοια συσκευασία, φροντίστε να μεταφέρετε σε γυάλινο φιαλίδιο το έλαιο άμεσα.

Αιθέρια έλαια αγορά και καταστήματα

  • Διασφαλίστε ότι θα κάνετε σε αιθέρια έλαια αγορά από καταστήματα που μπορούν να σας δώσουν επάρκεια πληροφοριών για τα προϊόντα τους.
  • Πριν την αγορά, συγκρίνετε τιμές με άλλα καταστήματα. Ακριβότερα αιθέρια έλαια μπορεί να προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα λόγω καλύτερης ποιότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε γιατί ακριβότερο δεν σημαίνει πάντα και καλύτερο σε ποιότητα.
  • Τελευταίο και σημαντικό, αποφεύγετε να αγοράζετε αιθέρια έλαια από μικροπωλητές ή πλανόδιους με πάγκους σε πανηγύρια ή άλλες εκδηλώσεις όπου δεν έχετε την ευκαιρία να τους ξαναδείτε.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για αιθέρια έλαια αγορά ΕΔΩ

[ux_products cat=»23″] [ux_products cat=»26″]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: