ωραριο καταστηματοσ

 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο:

9:00 – 15:30

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:

9:00 – 14:30   &  17:00 – 21:00

Κ.Βάρναλη 23 | Νέα Ιωνία | ΤΚ 14231 | Αθήνα

Τηλ. 211 4050264

Εμπόρio τροφίμων & ποτών | ΑΦΜ: 073478645 | ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

E-mail us: yianismeri@gmail.com

στειλτε μασ e-mail

συχνεσ ερωτησεισ

Αφού καταχωρήσω τη παραγγελία μου, πόσες ημέρες χρειάζεται προτού ξεκινήσει η αποστολή της?

Μετά από την αποστολή της παραγγελίας σας, θα χρειαστούμε 1-2 εργάσιμες ημέρες για να την ετοιμάσουμε και να την αποστείλουμε. Αν υπάρξει επιπρόσθετη καθυστέρηση, θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πόσες ημέρες χρειάζονται για παραλαβή της παραγγελίας από εμένα?

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη και αποστέλλονται σε 1-2 ημέρες και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η παραγγελία θα φθάσει στο πλησιέστερο ταχυδρομείο της περιοχής σας μέσα σε περίπου 5-7 ημέρες όπου και θα ειδοποιηθείτε με σημείωμα για την άφιξη δέματος.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από το φυσικό κατάστημα σας?

Φυσικά και μπορείτε, επιλέξτε την μέθοδο της αντικαταβολής και ενημερώστε μας είτε μέσω των γραπτών παρατηρήσεων ή και τηλεφωνικά προκειμένου να ορίσουμε την ημέρα & ώρα που θα μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα μας. Φυσικά και θα αφαιρεθεί το κόστος μεταφορικών.

Πόσο ασφαλής είναι η ηλεκτρονική συναλλαγή με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?

Είστε απόλυτα ασφαλής στη συναλλαγή με το κατάστημα μας. Διαθέτουμε πιστοποιητικό ασφαλείας (COMODO), το οποίο πιστοποιείται από το https domain μας και την ένδειξη secure με το λουκετάκι στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Επίσης, τα στοιχεία σας είναι ασφαλή από το Viva Payments Gateway όπου διενεργούνται διεθνείς συναλλαγές μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής.

Τι θα συμβεί μετά την παραγγελία μου?

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικώς ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της παραγγελίας και να σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει στο σύστημα μας.

Θα παραλάβω παραστατικό για την συναλλαγή?

Κάθε συναλλαγή συνοδεύει το σχετικό νόμιμο φορολογικό στοιχείο, το οποίο θα εσωκλείουμε στο δέμα που θα παραλάβετε. Μπορείτε να ζητήσετε τιμολόγιο εφόσον είστε επαγγελματίας. Απλά θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα φορολογικά σας στοιχεία προκειμένου να ολοκληρώσουμε την τιμολόγηση.