Προσαρμογόνο βότανο της Μακροζωίας

Προσαρμογόνο βότανο

Προσαρμογόνο βότανο της Μακροζωίας 

Προσαρμογόνο βότανο θεωρείται το βότανο που παρέχει αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός την δεδομένη χρονική περίοδο. Να δώσουμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό. Ένα προσαρμογόνο βότανο για την ρύθμιση της χοληστερόλης στο αίμα, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης (HDL-C). Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι δεν θα επηρεάσει την κακή χοληστερόλη (LDL-C). Ακόμη ένα καλό παράδειγμα είναι ότι ένα προσαρμογόνο βότανο μπορεί να μειώσει τα υψηλά επίπεδα αρτηριακής πίεσης σε κάποιον υπερτασικό. Το ίδιο ακριβώς βότανο μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα πίεσης σε κάποιον που έχει χαμηλή πίεση. Υπάρχει τέτοιο πράγμα θα έλεγε κάποιος? Υπάρχει, ναι και αναφέρεται ως το βότανο της «Αθανασίας».

Συνήθως, όταν ακούει κάποιος το ελιξίριο ή κάποιο βότανο που μας κάνει πανίσχυρους ή υπόσχεται αθανασία, κρατάει μικρό καλάθι. Στις περισσότερες περιπτώσεις με το δίκιο του κάποιος να είναι επιφυλακτικός. Στην περίπτωση που περιγράφουμε όμως υπάρχει λογική εξήγηση. Οι ιδιότητες του βοτάνου που περιγράφουμε οφείλονται σε ένα δραστικό συστατικό. Το δραστικό συστατικό είναι το υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD). Το SOD είναι ένζυμο που υπάρχει στον άνθρωπο και σε ζώα επίσης και ο ρόλος του είναι η άμυνα στην οξείδωση του κυττάρων. Επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν ότι το SOD προστατεύει τα κύτταρα μας από τις επιθέσεις οξείδωσης των ελεύθερων ριζών. Το νήμα της ζωής μας επηρεάζεται από τα επίπεδα αυτού του θαυματουργού ενζύμου.

Το ένζυμο SOD βρίσκεται στην μεγαλύτερη συγκέντρωση στον άνθρωπο από όλα τα ζώντα πλάσματα. Στην θεωρία και βάση του SOD, ο άνθρωπος θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής. Ωστόσο όταν ξεπεράσουμε την τέταρτη δεκαετία της ζωής μας, το ένζυμο SOD έχει πέσει στο μισό. Στην δεύτερη αλλά και στην τρίτη δεκαετία της ζωής μας, νιώθουμε το ίδιο δυνατοί και υγιείς. Όταν ξεπεράσουμε τα σαράντα, νιώθουμε ότι αρχίζουν τα προβλήματα μας. Το ένζυμο SOD έχει μειωθεί δραστικά γιατί το έχει χρησιμοποιήσει ο οργανισμός μας για να καταπολεμήσει μολυσματικούς παράγοντες του περιβάλλοντος μας.

Προσαρμογόνο βότανο & ένζυμο SOD

Εργαστηριακής μελέτες και άρθρα αναφέρουν ότι το προσαρμογόνο βότανο που περιγράφουμε περιέχει το ένζυμο SOD. Συνεπώς, όποιος καταναλώνει το θεραπευτικό βότανο αυτό, μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα του ενζύμου SOD σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μπορεί να υποκινήσει σημαντικά την ποιότητα της υγείας και της ζωής του, αλλά και να καταπολεμήσει πολλές ανεπιθύμητες καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, να βοηθήσει την καρδιαγγειακή λειτουργία. Να ρυθμίσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και να ενισχύσει την λειτουργία του συκωτιού. Βοηθά το νευρικά σύστημα και λειτουργεί τόσο προληπτικά αλλά και στην καταπολέμηση περιπτώσεων καρκίνου.

Εφόσον τα κάνει όλα αυτά είναι απόλυτα λογικά να αναφέρεται και ως το βότανο της «αθανασίας».

Προσαρμογόνο βότανο – Μα για ποιο βότανο μιλάμε?

Το βότανο ή υπερ-τροφή (superfood) δεν είναι άλλο από τα Μανιτάρια Reishi σε σκόνη (η αλλιώς γανόδερμα). Μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο για να πάρετε πολλές πληροφορίες για τις ιδιότητες του. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός, 2 gr δύο φορές την ημέρα, σε σούπες, ριζότο, σε όποια συνταγή που περιέχει μανιτάρια ή και ως προσθήκη σε κάποιο τσάι. Είναι απλό στην & κατανάλωση του, είναι άκρως προσιτό σε τιμή και χωρίς παρενέργειες.

Μπορείτε επίσης να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το Γανόδερμα από την δική μας πηγή, το wikipdia

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Γανόδερμα

Προσοχή

Σας ενημερώνουμε ότι δεν δίνουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που περιγράφονται στον ιστότοπο μας, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Σε κάθε πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον αντίστοιχο ιατρό.

Προσφορά!
Προσφορά!

Τσάι & μείγματα τσαγιού

Yogi Tea – Green Chai bio

4.90 4.50
Προσφορά!

Τσάι & μείγματα τσαγιού

Yogi Tea – Black Chai bio

Βαθμολογήθηκε με 3.67 από 5
4.90 4.50
Προσφορά!

Τσάι & μείγματα τσαγιού

Yogi Tea – Sweet Chili bio

4.90 4.50

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: